Visma Danmark A/S

Visma Danmark A/S

“Stor ekspertise og måske en af Danmarks bedste til at udvikle logiske og kunde/brugerorienterede software løsninger”

Visma Employee Management A/S hjælper en lang række virksomheder med alle opgaver inden for lønadministration samt lønoutsourcing for både private og offentlige virksomheder. De sikrer lønadministration og korrekt lønudbetaling til tiden igennem flere forskellige lønløsninger.

Opgaven

Visma Employee Management A/S ønskede at sikre et ensartet flow af løndata fra de forskellige lønsystemer til lønudbetalingssystemet, på grund af stigende krav fra kunder og leverandører af lønsystemer. Det krævede, at de skiftede fra at uploade data manuelt, til at uploade og kontrollere data maskinelt.

I den forbindelse blev vi kontaktet af Kenney Søby der er Senior Manager i Visma. Han spurgte om vi kunne bistå med en software løsning, som kunne kontrollere og uploade disse data maskinelt.

Vi har tidligere udført arbejde for Visma og det var dét der dannede grundlag for, at de kontaktede os igen. I telefonen udtrykte Kenney, at de havde valgt at kontakte os igen, fordi de vidste, at vi var enormt kreative og kompetente til at udvikle og levere forskellige softwareløsninger.

Løsningen

Løsningen blev et Windows desktop software, der automatisk scanner de rå data, verificerer at alt data er korrekt, udtrækker de nødvendige data fra PDF-dokumenter og til sidst samler det hele i en pakke, som sendes til lønafregningsfirmaet.

Værdien for Visma Employee Management A/S

Visma Employee Management A/S har med løsningen fået en ensartet og fejlfri behandling af løndata, som sikrer dem den højeste certificering, ved at leve op til de mest strenge regler for databehandling.

Visma Employee Management A/S har udtrykt stor tilfredshed med løsningen, som har sparet dem for mange arbejdstimer, da den har automatiseret en proces, der tidligere blev løst manuelt.

Kenney beskriver det etablerede samarbejde og os på følgende måde:

”Stor ekspertise, måske en af DKs bedste, i forhold til at udvikle en logisk kunde/bruger orienteret web-baseret front end og binde denne sømløst sammen med en, i mange tilfælde, kompleks “back end” løsning (ERP system, HR system etc.) De har både en logisk, teknisk og faglig forståelse, men herudover også en rigtig god generel forretningsforståelse, som er et meget vigtigt “ekstra lag” i forhold til helheden”

Han tilføjer desuden:
”De påtager sig kun opgaver, som de ved at de kan løse tilfredsstillende, og er gode til at levere til aftalt tid og overholde budgettet”